Tuesday, May 12, 2009

suprise dari u.k =)

hari nih aku balik keje awal sikit..sebab tringin plak nak gi pasar malam...dah b'bulan x mrayau kat pasar sek 6 tu...hu3 sampai akak roti goreng tu tanye aku gi mane lame sgt xnampak =P

lepas dah knyang mlantak char kuew tiaw..lepak2 la kat depan t.v sambil mlihat2 kalau2 ade surat untuk aku...sebab suspen nak tengok bil hpn sendiri hihi

ade 1 surat tu macam pelik jek bentuk nye...xpernah ku lihat ade kat m'sia nih.....







suspen gak sebab dari uk..so memang ingat my syg la yg bagi...baru jek bulan lps dapat kad xkan nih anta lagi...tahap gaban punye sweet hihi =P

bile tgk tulisan awat la cantik plak xmcm my syg punye tulisan yg t'amat2 la lawa tu wahahahhaa....ooopsss sowie syg hihi =P

pastu operasi membuka pun b'mula...apela bende dalam surat nih eh????





bile dah bukak, rupenya gamba sorang budak cute rupe nye...hihi name die yasmin...
anak kak ta, salah sorang akak yg best yg sempat aku kenal mase duduk kat u.k dulu a.k.a kak ta =)

ade 4 org anak tp yasmin nih la yg plg fav. skali....so bile nmpak jek gamba tu, tibe2 automatik trus b'genang wahahahahahah...adeiiii seb baik xde adik2 aku kat depan time tu...
mmg t'haru yg amat bile tengok gamba tu....sebab rindu sgt2 time kat u.k dgn family kak ta....
really miss dat moment!!

to kak ta, thanks sgt2 sebab hantar gmba yasmin tu..sweeetttt sggtttt!! sume yg kak ta pesan kat saye b4 nih akan sy ingt sampai bile2....thanks a lot kak ta =)
hihi even aku tau die xbace blog nih tp aku tetap nak tulis gak heeee...




insyaAllah panjang umur & murah rezki nanti hopefully leh jumpe lagi kak ta and her family....
aminnnnnn =)

1 comment:

Nora said...

hai salam kenal.visit my blog yer