Sunday, August 30, 2009

30 August 2009 - hari m'masak sdunie (hari aku paling rajin tahap gaban)


lame dah aku xm'nyempit dlm blog sndri...
disebabkan aku t'amat lah bz heeee =P
yela almost 2 bulan aku x ber'weken kat umah..
kalo x balik kg ade jek la aktiviti lain yg nyibuks...
last 2 weeks aku br balik korea...pastu blk kg plak...

so finally aku pung akhirnyeee dptla b'weken & b'snang lenang kat umah...
tapi beloved boipren aku plak yg xde..bcuti kat scotland la plak...
adeiii konfem aku boring hihi...

so utk m'isi mase2 lapang aku kat umah, aku pun gatai la search internet...
carik resipi2 yg besh.....
so pilih punye pilih...aku nak wat 3 resipi nih:
1) oreo cheese cake
2) shepherd's pie
3) choc chip biscuit

so dgn magicnye...aku bjaye bgun seawal pagi b'semangat nak m'masak!!
amatla ajaib kalo aku bjaye bgun pagi tanpe sebarang delay! hihi =P
eh lupe plak..smenjak due menjak nih aku amatla liat bgun pagi disebabkan cadar+duvet+comforter yg baru disamping ekon yg sjuk ala2 uk hahahhha =P

hihi my new red baby =)



gamba2 yg aku masak ari nih aku upload skali ngn resipinye dekat blog yg lps nih eh...
boringnyeee my bucuk nih xde...cptla blk syg...

No comments: