Sunday, February 21, 2010

edisi mengade2 wit new york skin solution =P


ptang tadi baru jek balik from new york skin solution-nyss...
mase bachelorate party aritu tjumpe booth nyss nih kat mid valley so gatai la kami nih g tgk2 booth diorg tuh n beli la kupon rm35 untuk skin analysis+ first facial + consultancy + mini kit set....sape yg xmo kan?? hihi

pastu tadi gi la try kat subang parade stelah amoi2 kat ctu call byk kali untuk wat appoinment heee...

n stelah wat facial treatment sume...mcm biasela sesi mmujuk customer...mmg actually daku ade blackhead n pigmentation probs...so stelah stress dgn blackheads yg dgil nih + bribu abis g wat facial n reduce kan blackheads daku pun sign jela treatment session ngn nyss...

omg daku pun xtau asal la gatai sgt g sign that treatment which is cost me ??thousand...phewwww bpeluh dahi tgk angke yg sgt byk tuh...punyela mahal nyss nih...
tapi lps first treatment diorg wat analysis kulit daku balik..mmg nmpak la different die...

so i got another 15 session more +set skin product yg byk...amikkk nak sgt kan mengade2 heee..
hmmm so nanti kite tgk ler bgus ke idak nyss nih..tungguuuuuu =P

8 comments:

Anonymous said...

ok ke x pakai nyss? saya baru beli.tp jumpa bnyk komen yg xelok tntg nyss

cik ieza said...

hi dear =)

hmmm ok ke?? ntahla tapi bile saye pakai same jek mcm dulu...saye baru jek join 5 kali facial ngn nyss nih...xde prubahan sgt pun..ade lg 10 kali facial balance...dahla mahal probs saye juz blackheads jek..xtaula kalau lepas abis sume facial baru betul2 ok...

Anonymous said...

oo.. ye ke? macam tak berapa ok ek? sebab saya baru amik gak treatmentnya. utk jerawat. cost me rm4k. tapi lepas baca komen tak elok rasa nak benti. tapi gi sana dia cakap xleh stop. memang tahu dia tipu punya. sepatutnya boleh. tapi kita xde kuasa kan. so nampaknya macam kena teruskanjer. tapi tengok kulit awak memang dah okjepun kan. awak kena brp rm?

Anonymous said...

kat perak ade x nyss nie..
tlong add saye kat seluar_cikang@yahoo.com...
fb...
plz...
nk taye sal nyss nie..

cik ieza said...

hmmm xtaula nk ckp btul2 ok ke x..sebab kulit saye bukanla yg jnis jerawat teruk tuh...just ade blackhead byk jek...ooo awak try nk brenti ke? mehla emel awak then kite bole borak panjang2 lg psl nyss nih...byk lg nih yg sy nk tau =)

Anonymous said...

awak pakai pakej apa yek? saya pakai pakej kolagen, tapi dia xletak kolagenpn. Penipu diorang nih.

Anonymous said...

seriusly rase tertipu..i pun amek jugak treatment dari nyss ni..then i nak stop after 14 sessions tapi tak boleh..rasa menyesal pun ada tapi apo nak dibuek kan. so sape2 nak pegi to better tanya y dah ada experience g sana..kalau tak molayang lah duet kau bagai daun-daun kering y berwarna cokelet..huahuahua......

Anonymous said...

Diorang pksa beb..
aku kn tadi
cara diorang buat bisnes mmg zalim
i bru tau nyss is singapore yg punya bukn us
diorang pksa i guna card credit n i kata nk tpon mak dulu diorang pujuk2 naik rimas nk kuaq tapi sekeliling org last2 kn byr 2388