Monday, February 15, 2010

saye mnulis di INDONESIA!!


hee lame dah tgn nih x mengatai tulis blog...
sebab mybe nih last vacation ngn family b4 kne ikut incik hubby plak after this =P so baik ler aku nyemaks skit kt dlm blog sndirik untuk tatapan mase hadapan....

skang nih aku kt jakarta, baru jek smpai pg td..nih tgh mlepak keletihan kerna amatla pnat mrayau skitar bandau jakarta nih yg teramatlah PANAS!!

sok nak g bandung plak...heee i loooikeee!! sbb aktiviti membankrup kan diri sndrik akan bermule =P punyela pnjang list brang2 yg nak kne beli nih....pape pun hopefully dptla aku setel kan sume brg2 preparation kawin + brg ngade2 heee..hmm kalo dpt full body massage pun syiokkkk juge ngeeee (buat2 luper bajet kawin yg dah btimbun)

lupe plak gambo yang kat atas tuh adelah national monumen kat sini...ade 2 ton GOLD kat atas skali(yg kaler gold tuh) cubela byangkan klo aku gi pajak kan 200kg gold tuh kat kdai pajak...hmmm syioknyeeeeeee (angan2 mlampau yg konfem xkan dpatnye!!) =P

smoge ketemuk lagi mbak....slamat sore

No comments: