Thursday, May 27, 2010

our house =)

tadi after keje me + incik buah hati ke putra heights....mau tengok2 bakal umah kami dengan agent...heee sangat hepi bile tengok rumah yg insyaAllah bakal kami duduk nanti lepas kami kawen....
so nanti incik buah hati akan dduk sorang2 dulu...nanti after kawen adela org temankan eee...
so InsyaAllah esok suda bole dpat kunci rumah & next week dah bole masuk...
juz mungkin next week pnat sikit la nak bersihkan sikit umah tuh...
makin lame macam makin best jek buat preparation2 before kawen nih...n i guess surely akan windu this moment so much! Alhamdullillah urusan kami dipermudah kan....
hopefully all the preparation will be accordingly as planned previously....
aminnnn....

6 comments:

Erina Asmawani said...

holohholoholoh..bestnye da de rumah. Bestla aku baca ko nye journey n preparation tuk e-day and w-day ko arie. Seronok. Wat aku rasa x sabar nak kawen gak..hahaha..gedik kan

CaDLyNN said...

jgn lupe wat housewarming ye nnti arie..huehehe

cik ieza said...

erina ~ esok aku btunang!seb baik juz wat sempoi2 jek utk family2 jek...
p/s ko memang gedix sejak dari skolah lg la!! hihi =P
haaa bisnes shawl kasik untung byk2 skit nanti lg cepat kawen heee =)

mazlyn~ hihi umah tuh ksong lg xbnde pung kang nanti ko kne duduk kat atas lantai plak =P...
kne tunggu kitorg kasik meriah dulu umah tuh hihi

Miss N said...

zahhhh..congrats nk tunang ni..huhu..jgn neves2..

shaheeda said...

best rumah area tu.. ada lalu situ hari tuh.. nampak aman je.. rumah2 pon boleh tahan cantik, ada Giant kan kat situ? sewa ke beli? sy stay kat desa pinggiran je nnti, dekat dgn ofis .. heeee

cik ieza said...

hi cik sheeda =)

yg giant tuh putra height 10, kitorg dekat putra height 8..dah dekat2 dah tuh hihi..
nanti jemputla datang umah hihi tapi ksong lagi la xde ape pun ~ kate baru pindah hiks =P