Thursday, May 13, 2010

wedding aziah @ cheras KL

1 may lepas membe kat sebelah opis invite us for her wedding @ cheras...
so it supposedly entry yg amatla berabuk kan heee =P
orite xkisahla janji hupdet blog ok hihi...


wedding card die sgtla sweet..kaler pink gitu + kad wangi lagi....! i like...


sampai2 umah je trus kami start makan dulu coz amatla lapo..
so brunch jela (bfast+lunch) n dapat la doorgift yg sgt sweet ini...
paper bag nih cantik la i like!... ble tanye aziah, die kate die dpt paper bag nih kat jln yaacob latiff kat KL n cost her only RM0.60 per piece...agak bebaloi la for me..coz the paper beg tinggi n sweet...~ seb baik la dah beli paper bag awal2 kalo x konfem dah gi carik gak hihi =P


then pgantin pun smpai la...tadaaaa nih la die membe sebelah opis saye ~ puan aziah...
theme ~ pink purple....sweet gak pakai songket nih eh...but a big NO la for me...coz nanti bpeluh abis basah lencun la bajuku hihi =P ~ saye amat xtahan panas hokey!






nih plak muffin yg ade dlm paper bag tuh...
& supplier muffin yg kiut miut nih adela membe opisku sindrik hihi....



nihla die tokey muffin nye ~ cik anis...
haa sape2 mau order sile la contact tokey yg dlm pic kat bawah nih eee...
no phone die ade kat gamba muffin yg kat atas tadi....



time makan beradab plak....
snap skit eee cik pngantin heee



nih plak their pelamin ~ pink purple lagik
~ sile abaikan kanak2 riang tuh...nak suh tepi skit segan plak hihi



n this is their wedding cake....sweet kan



office mate yg sgt rajin datang awal2 hihi

2 comments:

S!eZaN said...

cantik n murah la peperbag dia..tp jauh lak nk gi beli..

cik ieza said...

hi cik s!ezan,

a ah agak mura la gak sebab dulu survey kat internet plg mura pun rm1...seb baik dah beli kalo x mmg dah slamat dah kedai tuh hihi =P