Friday, June 25, 2010

alhamdullillah things become better =)

alhamdullillah....syukur sangat2 semuanye bertambah baik....
mak baru jek recover back from her operation...
hopefully die cepat sembuh & dapat tengok first daughter die nih kawen lg 2 weeks dengan keaadaan yg sihat....mak baru jek dpt permission from doctor untuk balik rumah...
siann die boring dah kat IJN tuh....

alhamdullillah....semua persiapan kawen so far ok...n budget pun still within budget lagi...
mintak2 adela lbey sikit so bole la b'shopping beli barang2 rumah plak....
tibe2 tringat kat white furniture IKEA yg cantik2 tuh...~ berangan kuat btul!

alhamdullillah.....dapat plak promotion...mmg xbajet pn dpt sbb baru jek 2 thun lbey jek keje...
n mmg rezeki org nak kawen la kot sebab saye n incik buah hati due2 dapat promotion nih...
tadi malu jek boss annouce kat morning assembly yg kami nih nak nak kawen dh..heee trus blushing...abislaaa 1 rnd proton nih tau nanti kitorg nak kawen =P

alhamdullillah urusan kami dipermudah kan...
syukur sangat2....yela b4 nih mmg byk sgt unpredictable things happen....
ya Allah kau permudah kan segala urusan kami nanti...
sesungguhnye engkau maha pemurah lagi maha mengasihani...
aminnnn.....

3 comments:

CaDLyNN said...

wah..double celebration ni..
promotion + wedding..murah rezeki..
congrats arie! :)

cik ieza said...

2la alhamdullillah...b4 nih asik sdey2 jek seb baikla skang nih dah ok skit =)
thanks mazlyn =) dtg tau nanti heee

CaDLyNN said...

InsyaAllah datang..kad pon dah sampai..weee..tak sabar nak tengok ko pakai baju pengantin..mesti gojes sgt kan? :)