Saturday, June 12, 2010

misi mencari freezer + abc fradoo

this week menyambung misi memenuhkan isi rumah kami....lepas satu2 kene carik...
mmg bankrupla incik buah hati pasnih hihi =P ciannn die....
tapi asal ngade2 nak updet dlm blog??? xkan sume nak cite??
bukan nak show off ke mengade2 ke haper eee....

main purpose daku memblog~ nak make sure sume aktiviti2 + memories2 before kawen x hilang macam tuh jek...yerla nanti bile dah kawen dah tue2 nanti surely i'll miss this B2B preparation moments.....biler bace nanti bole gelak2 balik =P

ok let sambung balik misi tadi....disebab kan giant jek yg ttup lambat skit..so kami survey2 kat giant jek..dah survey kat senQ but diorg hantar sminggu lepas order...giant plak 3 hari jek... xtaula nape incik buah hati tuh xsabor2 nak peti ais tuh...nak kate die masak hmmm x pun =P

lepas dah grab sbijik, die pun carik iron + iron board + cloth hang frame...2la baik sgt gi sdekahkan sume time kat uk dulu...xpasal2 kene beli balik....

pastu kitorg mlepak kat seksyen 2~ near to uitm s.alam gate....
carik abc fradooo!! lame giler xmakan heee...
tapi anak tokey abc nih ~ erina xdela plak...kalo x leh pau abc free hahahahaha =P



ok....next week kiter sambung mission memenuhkan isi rumah lagi yek =P


2 comments:

Erina Asmawani said...

weh..bakal pengantin, dtg fradoo x gtau, kalo x ley bg free..hehehe..aku kat kdai slalu kul 3-7 je ;))

cik ieza said...

la ykee patutlaaa aku dtg asik adik ko xpun ayah ko jek ader...xpe2 nanti next time aku nak pau anak tokey kedai plak hahahahaha