Monday, June 7, 2010

misi mencari home furniture

tadi lepas habis keje, saye + incik buah hati gi la survey2 barang2 rumah...
yela rumah kami tuh memang kosong..langsung xde haper...
so misi utame nak carik bedroom set + sofa....
mau carik yg simple2 n mura2 jek...baru start kawen kan..so start la slow2 dulu...
nanti ade bonus leh la topup2 rumah kasik meriah eee....
nih la first time membeli belah perabot...slame nih sumenye mmg dah complete ade kat umah n totally free kan...haaa amik nih skang dah kawen baru tau kewujudan bende2 tuh sume =P
so better berjimat2 la dulu...ikut kemampuan masing2...banyak lagi nak pakai duit nanti time lepas kawen..ececece macam la daku nih dah kawen 5 tahun nak nasihat2 kan org lain plak hahahahaha

katil ~ ikut taste incik buah hati sebab die banker =P

carik pulak sofa...incik buah hati nak L- shape seater...hmmm xtau la nape die minat sangat L-shape nih...die kate simple n sangat comfortable bile nak tengok tv nanti boleh lunjur2 kaki....
xkisah la incik..janji kite x duduk besile atas lantai eeee =)

so stelah merayau2 kami sebat jek ape yg incik buah hati dah bkenan....
heee xsaba nak duduk kat rumah kami sendiri nanti.....
tibe2 rase sgt hepi + excited bile dah nak dekat kawen nih...
thanks incik buah hati...mmmuahhhh luv u syg =) ~ sgt gedix!! sile muntah!!



2 comments:

zielalala... said...

wah kt ni cm sama je instict..br smlm sy g survey set blk tido ngn parents..end up amik ketil je sbb brg lain sume still br lg..xnkla membazir..nnti dh pindah umah sndri br nk beli set..hehe

cik ieza said...

hi ziela =)

uiks same shoppings jugak ke hihi =P
yerla kate geng july b2b 2 yg same jek =P
agreed with u... xpayah nak membazir2...yg blik pengantin kat rumah i tuh pun pakai bedroom set yg dah ade jek...