Sunday, June 27, 2010

misi mencari kasut nikah

lagi 13 hari nak kawen baru nak sibuk carik kasut nikah??
sgt xbagus ok..sile jgn ikut teladan nih amat kelam kabut =P
bukan ape...mmg susah tahap gaban nak carik kasut nikah yg cun tapi bukan jenis heels yg tinggi2 ~ 1 @ 1/2 inch jek..so mane nak carik??
puasla 2 mggu lepas duk mencarik2...abis mid valley + d gardens + sunway pyramid + sacc mall + plaza masalam sume daku tawaf...mmg x hader! penat jek yg dapat....
nih la masalah org yg tlebey tinggi nih hihi =P
so moral of d story jgn mnum susu byk2 time kcik hihi...

but tjumpe 1 kedai kasut kat the gardens...kasut2 die mmg superb lawa bling2 gitu!
siyes mmg lawa2 bangat...kalo pkai mmg mletops la....tapi xberani plak nak ushar2 dalam kedai tuh coz s.o die nampak garang mcm pak guard hihi =P
so sape2 yg berminat try la ushar2...tapi daku hanye bole cuci mate jela coz sume heels mak aihhh tinggi bonar!

so daku mmg siyes dah malas nak carik n tawaf lagi kedai2 lain...grab jela kasut kat primavera jek...mmg sgt malas dah nak pikir...mmg kasut simple yg amat mcm nak gi keje jek...
sebab pikir lg 13 hari n i really dun hv a time!
so juz grab it n no turning back..cewahhh hihi =P
n amik skali wedding ring yg dah siap di engrave kan kat habib..bgus sangat cepat within 1 week dah siap =) another 12 days to go......nebes nyeee


3 comments:

@ty_farEd said...

waaa....sonok nyer u tinggi tak yah carik kasut yang sangat2 tinggi Lagi..!! i ni kurang ketinggian n i nid shoe yangsangat tinggi 3-4 inch taw..!! oowwwwhh.. i patut minum susu dengan lebih banyak.. hahaha..tapi eerr.. i dah tua..let tinggi Lagi ker...heheh

hana yoriee said...

hihi..hana penah ushar jgk lewre couture kat the gardens tu..ribu riban ieza..hehehe..tp mmg chantek kasut dia..kalo beli kang kasut lagi mahal dr cincin/brg kemas lain..hoho..lain plak jadiknye..kan?

cik ieza said...

hi aty =)
susah gak aty sebab bakal suami tinggi skit jek dari saye..2 yg saye kene cari kasut heel rendah2 jek..tapi kasut yg cantik2 sume nye heels tinggi2 so tpaksela amik yg plain n simple jek...

hana~ uiks yke mak aihhh mahalnyee =P aritu survey2 kat cermin luar jek sebab suspen nak masuk dlm kedai tuh...harge kasut dah mcm gaji sbulan jek hu3 =P