Saturday, July 3, 2010

last shopping kawen =)

pagi semalam me + mak busu ke nilai 3...nak shopping untuk topup kan goodies bag...
& beli skit barang2 lain for my wedding... skang nih memang sangat suke masuk kedai pengantin nih sebab suke compare kan harge....tjumpe plak english white tray nih...dulu punyela mahal..skang nih dah jadik mura mula plak..rm15 hinggit sbijik..mura kan??

pastu 'tersinggah' la plak kat KK home deco...memang xtahan dengan godaan sale die dari luar kedai....punyela ramai giler umat manusia dalam tuh...abis sesak kat luar kedai die....
rupe2 nye semalam membership day sale kat situ...patutlaaa.....

harge?? jangan cakap la memang mura....ape lagi memang perempuan sangat suke kan bab2 sale nih hihi =P

see punyela ramai umat dalam nih...nih baru view 1 side jek....kat kaunter plak que bratur nak bayar punyela panjang adeiiii...wat bazir mase daku jek =P

semalam sangat ngade2 sebab beli vase + bunge2...hihi yg impress nye tukang gubah bunge adelah lelaki2 macho tulen ok! hihi impress sebab saye sndri pun xtau nak gubah bunge!

nih la die bunge yg kitorg beli kat sane...semalam sempat gak grab table runner yg panjang untuk letak kat katil pengantin bersame2 ngan cover bantal kecik nak letak kat katil.... rembat skali tissue box cover..mak busu plak rembat lovely english vase + flowers
jumlah kerugian??? less than rm100 sebab tengah sale! i likeeee =)

ok then selepas dah b'shopping gule2 for kids kat kg medan as previous entry...
kami terus la ke mydin section 18 shah alam...nak beli yassin for adult goodies bag...
xdela plak stok yassin yg saye nak tuh...adeii b4 nih dah carik kat mydin usj pun xde gaks..sume abis stok...seb baik ade bangla yg keje kat situ tolong kitorg..die kate suruh kami pergi beli kat mydin taman sri muda section 25...kat sane mydin baru bukak..so stok banyak lagi baru smpai.. uiks yeke? terus la kami ke sane...dahla mase tuh pukul 9.15malam..mydin tutup pkul 10 pm...
bile smpai2 terus naik tingkat 3...memang ade! their staff are really helpful tolong kitorg nak kire 1000pcs buku yassin...dahla nak ttup kedai time tuh..so die panggil staff2 die tolong kire kan beramai2 hihi =P sangat la best they all punye treatment..thanks guyz... sian diorg smpai letih2 kire + angkat buku2 yassin tuh sume...
so nih la die hasil shopping kami kat mydin + kedai borong kat kg . medan....
hari yg amat penat giler tapi sgt hepi sebab sume setel!
alhamdullilah =)
6 days more to go.....



4 comments:

w.a.n.n.o.r.f.a.d.z.l.i.n.a said...

Sgt merindui saat-saat persiapan akhir gini...kamu pasti merinduinya jgk nnt.huhu

btw...Gud Luck dear!

cik ieza said...

hihi thanks wan =)
nanti next week jemput dtg eee...insyaAllah rmai bdk2 tikl yg dtg

.:Mrs. Engineer:. said...

dup dap

cik ieza said...

hihi nebes dah nih =P