Thursday, July 1, 2010

penunjuk arah majlis perkahwinan @ wedding signage/signboard

break time kat opis off course la korang sume pegi berfoye2 lunch kan?? hmm ksian kat saye yg tengah duk 'ganti puase' nih! hihi tuhla dulu2 xmau ganti puase...nih dah nak dekat2 time kawen baru sibuk nak ganti...dahla kawen ngam3 jek nanti pastu terus puase....daripada kene puase time honeymoon baik daku puase ganti skang! =P

so bile dah duk opis sorang2 nih banyak betul yg boleh di buat sbenanye..yela 2 jam kan....
ape lagi terus la buat signboard macam kat atas tuh haa... juz simple2 jek eee xde deco pape pun...tengok b2b lain punyela beria design cumey2 tapi daku nye simple jek mmg pmaleh ok!
hihi sbenanye bile pikir balik, xperlu la kot nak design beria2 sangat sebab nanti akhirnya masuk tong sampah jugak kan??

so biarla simple janji ade...so esok mau laminate & cari kayu2 untuk dipacak pulak...
hmmm time is getting closer =)

3 comments:

farahfatihah said...

yeayyy signage dah siap!!!!

cik ieza said...

hihi xasabar nak pacak dah nih =P

Anonymous said...

hai sis.. lagu video wedding sis tajuk apa ek.. leh share? tq :)