Wednesday, July 28, 2010

preparations sehari sebelum hari nikah =)


orait mau membayar hutang lagi heeee =P
nih last day preparation before my nikah day =)
mase nih baru dah start rase nebes ok..even bukan daku yg kene akad nikah hihi...nebes sebab banyak lagi yg belum setel ler =P

ok pagi2 lagi kawan2 ayah + neighbour + sedare2 datang kat umah tolong2 packing2 goodies bag...trime kasehhh sgt2 eh =) malas nak type panjang2 so tepek jek gambo byk2 eee hihi...



nih la die goodies bag yg blambak tuh...thanks sume yg tolong2 =)
sementare diorg tengan sibuk menyetel kan goodies bag, saye + incik suami ke utm kl bjumpe dengan lecturer kesayanganku..sebab mau amik kek hantaran...sweet sgt lect ku ini sebab beria sangat nak sponser kek hantaran nikah nih...thanks a lot Dr!

bile tengok mak aihh cantik nye kek..thanks a a lot Dr =)

lepas tuh pulak amik hantaran sireh junjung + hand bouquet untuk nikah day dekat kedai seksyen 20...heee tempah jek sireh junjung..sonang citer =) ~ sbenanye xde bakat nak gubah2 bunge nih!

ok lepas smpai umah jek daku + mak busu menyetel kan pulak hantaran2 untuk incik suami...memang buat simple2 jek....pakai artificial jek...thanks mak busu hihi =)

lepas magrib pulak terus ke plaza alam sentral shah alam....
nak pakai inai ler....jumpe dengan kak wati...recommeded by my fren erina....
inai kak wati nih memamg tahan smpai sminggu lebey! so even saye nikah sabtu n wedding reception hari ahad pun inai saye still merah...i loikeee =)
saye just pakai kat tangan jek sebab kalo pakai kat kaki nanti susah pulak nak balik umah hihi..
ni no hpn kak watie if sape2 interested nak buat inai
norwati hassan 0173466206


bawah nih tangan adik ku yg sibuk gak nak berinai hihi

my pic during nikah day =)



balik umah jek bagi inai tuh kering dalam sejam lebey jek..kak wati pesan xboleh lebih dari sejam kalo x nanti die hitam...xcantik la plak...saye just nak die merah jek.... so bile dah bukak inai, lagi 1 mission is kemas bilik pengantin...bilik pengantin saye amat2 la simple mimple ok..sebabnye majlis nikah & sanding xbuat kat rumah..so xde sape pun nak tengok bilik pengantin nih hihi...
so hias sikit2 jela eee ~ ayat org malas hihi =P
sowie gamba gelap la pulak sebab pakai hpn yg xcanggih langsung nih...kene tunggu pic from OP la eee


ok tuh jela cite 1 day before my nikah day...still lagi hutang cerite nikah + wedding reception day...heee akan ku gagahkan jua mnulis di lain kali...

2 comments:

iedayah said...

cantiknye kek nikah u..mest rs berat hati nk mkn kn..

cik ieza said...

hihi tuhla mase nak potong kek tuh sume xsmpai hati =) thanks to my beloved lect yg sponser kek hihi