Saturday, July 3, 2010

shopping gula2 for kids goodies bag

semalam adelah hari yg amat bz..pkul 11 pagi kua rumah then pukul 11 malam baru balik umah!
settle kan sume preparations kawen...shopping xhingat semalam..
nih nak citer pasal shopping gule2 for kids..
kedai borong nih kat area kg. medan...mak busu + pak busu yg bawak kan sebab diorang kate barang2 kat sini murah...pic kat atas tuh enterance kedai..xde signboad ke name kedai eee...

bile survey2 price gule2 die memang lagi mura dari mydin ok..so ape lagi borong sakan la semalam hihi =P

dah lame x makan gule2 kapas nih...nak gak bagi kat kids on my wedding tapi besar la pulak xmuat nanti nak letak dalam beg organza for kids tuh...but still mura kan?? rm0.15 sen per piece.... i like =)

ok tujuan utama nak cari swirl lollypop + cokelat + gule2....
tjumpe plak lolipop nih...yg ala2 swirl....mura pun mura gak..mura giler sbenanye hihi..
so ape lagi grab jela...

nih la size lolipops tuh...so ok la lolipop + coklat + gule2...hopefully nanti kanak2 ribena itu sume happy mendapat goodies bag mereka hihi.....
jumlah kerugian semalam?? hanye la rm100 jek untuk semua budak2...mura gile kan???
plan abis dalam rm300 tapi ade balance lagi rm200...hihi i likeeeee =)

haish semakin belambak2 barang2 kawen nih....penuh dah rumah...
cepatlaaa kawen dah xsaba nak clearkan segale isi perut barangan kawen nih =P

No comments: