Tuesday, August 10, 2010

10 august ~ sbulan sudah kami b'kahwin + esok puase!

kejap jek dah sbulan rupernye jadi wifey incik suami =) alhamdullillah sangat hepi heee...
n esok insyaAllah kiter akan b'puaser...first time berpuase dengan incik suami....
heee semalam kami dah shopping barang2 dapur....plan nye nak masak sahur nanti....
hahahaha adeiii selame nih mak jela yg memasak kat dapo tuh =P anak die nih memang liat nak bangun sahur, kalau bangun pun minum air makan kurma jek..tu pun rasenye 3 kali jek kot bangun dalam bulan pose hihi =P

so lepas dah kawen nih memangla wajib bangun + siapkan sahur untuk cik suami yg dah request wajib makan nasik tuh =P hihi wish me luck!
tibe2 rase sebak rindu sangat kat mak =(
makkkk i love uuuuu so much!! mmuahhhhhhhh

7 comments:

Syidah said...

pasni bersekang mata bangun pukul 4 pagi dan masak..walaupun malas melanda diri!

CaDLyNN said...

hehehe...good luck arie..takmo liat2 bangun sahur dah tau..kene siapkan untuk incik suami tu..sweetlah!

harzharun said...

hi babe...ni 1st time masuk sini...selamat bkenalan..n masih blom tlambat nak ucap selamat pengantin baru kan.. :-)

Iena said...

cantik sgt! hope x lewat saya nk wish selamat pengantin baru yer...
nway, selamat menyambut puasa as wifey... best kan...

Cik Puan ieza said...

cik syidah~ hihi azam tahun nih kene bangun awal masak sahur =P

mazlyn~ first day sahur tadi cik suami masak nasi goreng hahahahaha

hazharun & iena ~ hihi thanks dear =)selamat b'kenalan..

cerita-gadis-ini said...

mkcik...selamat memasak di pg hari...ala..simple2 je..mesti hubby selera gak..lg2 wife yg msk kn?ko dok mane skang?ala..mcm jauh je ngan rumah familly kn?klu mls..pg2 g la rumah mak ko..mkn sane..hahhaha.....

Cik Puan ieza said...

yuhuuu mcik nana =) slamat b'poser jugak errr ko tuh poser ke hahahaha..hihi semalam cik hubby yg tlg masak sahur eh hahaha mmg suami solehah hihi..mak ayah aku tengah bcuti mlepak kat kg ler..winduuuu plak kat mak aku hihi..aku duk putra heights skang..nehla dtg raye umah burok aku tuh hihi