Sunday, August 29, 2010

Cantik Itu Kamu Contest 4 you




heee sebenar nye hari nih adelast last day untuk contest cantik itu kamu organized by cantik itu kamu...
tapi even last day aku tetap mau join jugak!
mane tau dapat prize ke paling koman pun sagu hati free =)
sape nak bagi hadiah free2 ok...so xsalah mencube nasib kan hihi...

ok for those yg interested boleh la klik their blog~ http://mawarpink.blogspot.com/ for the contest procedure..sangat senang & mudah sgt nak join ok! haaa pastu tepek skit 1 gamba korang yg cun melecun meletops tuh hihi....gud luck babes =)

so syarat nak join kene la tepek satu gamba cun korang kan...hmmm tepek gambo kawen boleh?? hihi sebab tuh jela gambo paling cun kot~ pssstt first time make up nih so tuh la yg paling cun seumur idup saye hihi (perasan betul!)




mane la tau dapat ke rezeki dari langit hihi....x salah pun just giv a try kan =)
ok korang jom kite join ramai2....last day ari nih tau....

4 comments:

NaDic said...

thanks ye sbb join.. blom last minute lg.. ^_^
good luck dear.. u look gorgeous in white..

Cik Puan ieza said...

hihi thanks cik nadic =)
mane la tau kot ade rezki trun dari langit ke hahahhaha~ prasan! =P

CaDLyNN said...

mmg lain...arie mane make -up2...so mase wedding meletop!! :)

Cik Puan ieza said...

hu3 nanti tunggu turn ko plak mazlyn...konfem meletops jugak hihi...haaa bile nye nak makan nasik minyak nih hihi