Sunday, August 22, 2010

ngidam kuih raye ~ almond london




hihi gedik x bulan2 poser nih entry pasal makanan?? hihi nasiblaaaa labu =P
last wekend mase shopping kat giant nampak la kuih2 raye yg menarik tertarik memang debommm tersadai kat giant tuh...punyela banyak..memang menggugat iman aku yg memang nipis nih.....

paling terliur tengok kuih atas nih haaa ~ almond london =P
heee ngidam?? pregnant ke?? hahahhahah jgn mengade2 eee..xdela x pregnant pun...saje jek rase teringin sangat2 nak makan almond london nih....~time puase sume bende ko nak makan kan??

so beli la 1, carik yg paling kecik tapi xde la plak..beso pun beso la janji aku dpt makan~ tengok memang buruk perangai kan!

patu bile dah b'buke sibukla duk carik mane almond london tadi...
makan 3 bijik jek pastu xnak dah ~ xsedap!
eeee tuhla ngade2 sgt nak kuih raye tapi poser xabis2 lagik =P

kesimpulan nye~ jgn terpedaye ngan kuih2 yg cantik + nampak sedap kat kedai tuh....
so nak suruh aku buat kuih sndri ke??? adeiiiii bile aku dah brenti keje jadi fully housewife bole kot hahahhahahahha =P

2 comments:

CaDLyNN said...

ngidammmmm???
sajek je ko kan arie..
tapi kalo btul2 pregnant pon ok ape..hehe

Cik Puan ieza said...

ahahhaha saje jek tittle entry panazzz hihi =P
xdela rilek2 dulu enjoy mase mude remaje nih hihi