Thursday, August 26, 2010

sape nak kawin free??? ~ contest wajib untuk b2b sekalian....





mase godek2 blog update pagi tadi punyela sterss tengok iklan nih! org lain hepi la kan tapi aku stress....yela aku dah kawen baru la kak zie nk buat contest nih uwaaaaaaaa...kalo x mane la tau aku bole dapat sponser free ke hihi....~perasan!!

so 2 all b2b kat luar sane tuh yg raser2 nak try nasib bole la mencube....mane tau dapat ke.... senang la hati hihi...yela sape nak bg free2 jek kan? pelamin baju accessories sume aritu pun dh 5k++....kalo dpt free x ke untung? bole save 5 ribu tau u owllsss ....boleh pegi 2 kali honeymoon lagik hokeyyy! =)

prosedur contest nih pun senang jek... sape2 yg interested boleh gi check kat website azika collection --> http://azikacollection.blogspot.com/

so far my previous xperience ngan kak zie teramatla ok....really satiesfied with their service...
staff2 sume friendly n really helpful especially kak zie n eka...thanks a lot!
psssttttt~ bole refer my previous entry pasal wedding preparation at azika collections...
p/s nih memang komen secare jujur eee, kak zie xde bayo gaji sesen pun tau hihi =)

hope this can help others b2b out there yg tengah duk pning2 buat wedding preparations...
gud luck n all the best babes =)


psstttt~ gedik nak gak tepek gamba kawen heeeee
thanks kak zie n crew for the service =)







2 comments:

hana yoriee said...

walauweyh..bestnye ada cotest mcm ni..meh nak tgk sket..hehe..thanks for sharing darl~

Cik Puan ieza said...

hihi haaa cepat2 gi join, mane tau kawen nanti dpt sponser hihi =) gud luck dear