Monday, September 6, 2010

aktiviti shopping baju raye


wekend yang last baru nak shopping baju raye?
memang sangat last minute eh...tapi nih belum last minute lagi...
nih baru shopping beli baju raye adik2 & emak jek...
baju sendiri + incik hubby sampai hari nih pun xbeli2 lagi ok...plan esok malam @ rabu malam kot baru nak gi carik...hihi memang slumber jek kan kitorang nih =P

so bawak la adik2 aku yang 3 orang tuh gi shopping baju raye kat kompleks p.k.n.s shah alam...
memang tempat wajib kitorang every year sebab dekat giler dengan rumah...cume lately ade options + choices lagi banyak sebab wujudnye shopping2 complex baru di sekitar nya macam alam sentral, sacc mall, anggerik mall....

tapi sumpah memang ramai giler umat manusia...x pernah2 jam kat shah alam nih tau! stress plak aku tengah2 hari bute nih tsangkut kat jam! nasib baik x puase hari tuh hihi =P







see berduyun2 orang shopping last minute macam aku gak.....
sesak napas dalam nih adeii....

nih la die adik2 saye yang dah x larat nak tawaf kompleks p.k.n.s tuh...so end up stop jek kat butik baju kat bawah tuh and pilih jek baju2 yang ade kat dalam tuh....x payah nak bersesak2 kat luar dengan orang2 ramai tuh....nak fitting baju pun senang.....

baju2 adik + emak dah setel dah.....baju sendiri + incik hubby nih ape cerite la pulak?? hmmm

No comments: