Monday, September 20, 2010

berbuke puasa @ gasoline sunway pyramid


orang dah rayer ke brape tapi still ade cerite pasal buke puase ke??
sebab before raye xsempat nak hupdet blog ler...bz yang amat...
tapi disebabkan memang suke sangat bab makan2 nih..degil gak nak hupdet pasal makan2 nih heeee...

okes nih last nite kami di shah alam sebab esoknye nak balik raye...hari rabu mase tuh memang dah lengang sikit x ade la ramai sangat orang...maybe ramai yang dah balik kampung... malam tuh nak shopping baju raye cik hubby pulak...memang la last minute kan heee...

lagi bape minute nak masuk time berbuke baru la sibuk nak cari tempat makan...cik hubby nak makan nasik la pulak...so kami ke gasoline jek sudehh.cepat sikit dapat makanan nanti...



restoran nih ala2 pirates of Caribbean punye tempat la kunon nye....makan dalam kapal lanun hihi..tapi ade jek seat kat luar2 kapal tuh..di sebabkan nak cepat kami makan kat luar jek.... kalau makan kat dalam kene duduk bersila la pulak....




ok nih die cik hubby yang dah penat yang amat bejalan carik baju raye tuh....aku??? still maintain sihat gumbira sebab aku x puase =)


nih nasik goreng kampung cik hubby...boleh tahan sedap gak


nih pulak my spagetti udang yang agak kureng


air longan cik hubby yang besau giler


kiwi+manggo juice saye


so conclusion nye, sepanjang2 kami makan2 kat gasoline nih semua malay food die memang sodap...but western food die amatla menguciwakan even gambo2 makanan western kat menu yang ditepek amatla nampak menarik~ jangan terpedaya ngan gambar2 eee hihi....

2 comments:

shaheeda said...

ok jugak ada 4 kuih, sy 3 je.. hihih.. msti happy kan raya thn nih?? sama la kite! hehe.. ok cik pn ieza.. selamat hari raya, sory telambat sikit.. hehhheh

Mrs. ieza said...

hihi samela kite =P heee selamat hari raya too!