Saturday, October 9, 2010

10.10.10 ~ 3 months been married =)





10.10.10...cantik giler date hari nih....
and berduyun2 orang yang kawen hari nih sebab nak kan date kawen yang cantik tuh....
and today genapla 3 bulan daku berkahwin dengan cik hubby...
kejap jek rase dah 3 bulan kan.....

tadi tengok gambo2 lame kat fesbuk...tibe2 teringat balik cerite kami berdue before bercinte...
yerla sape sangke jodoh tuh kadang2 kite x expect pun bile and siape...
and for me rupernye my hubby is the one of my colleagues at office yang asik duk bergaduh with me...siyes dulu memang benci giler dengan mamat nih sebab macam berlagak jek kan.taula senior...dahla asik ngutuks my ex boipren jek keje nye... hahhahha tuhla, moral of d story jangan benci orang teruk sangat kang nanti terus sangkut cintan macam aku ahahahaha =P


our first picture? heee mase nih kami x bercintan pun lagi but this is the first time kami amik gamba berdue....



nih pulak kat disneyland paris..



yang nih our picture kat klia before kami depart ke u.k.....mase nih we still in our own life....x pernah terpikir pun end up bile kami dah balik malaysia he is my incik buah hati....
and now alhamdullillah he is my beloved husband...... heee who knows takdir tuhan kan...everything is possible right?? =P


seriously i really really really damn missssing my sweet moments with all my colleagues at u.k..... hangout+ eating + shoppings + working + play snow war together.... it was really2 sweet...




i wish that we all can gather back n hangout sumtimes like we did previously....
but lately everyone seems been very bz with our own life....

eh supposedly this entry should be a happy entry laaa!!
hihi anyway happy 3 months anniversary hubby! mmuahhhh luv u bucuk =)

2 comments:

CaDLyNN said...

wah~ happy 3mth anniversary arie!
patutla duk komen2 gambo kawen hang kt fb ye..
rupenye terkenang2..hihihi..
smoga bahagia selalu :)

Mrs. ieza said...

hihi thanks mazlyn! ahahahhaa tuh la pasal tengok gambbo kawen balik tibe2 jadik sengal kejap tengok gambo kawen sendiri kekekeke =P