Monday, October 25, 2010

aktiviti wekend kami yang lepas....

last sunday kami sempat berdating nengok wayang...punyela lame x tengok wayang kan...
lepas kawen nih asik bz memanjang jek.....
so cik hubby pun survey2 cite ape nak di nengok kat wayang tuh...
punyela lame x tengok wayang sampai x tau cite ape yang baru+ best kat wayang skang nih...
siannnn kan kitorang =P

last2 cik hubby ajak gi tengok R.E.D
citer action yang kelako! yela hero2 heroin sume nye warge otai2(warge pesara yang dah tue)
so best gak citer nih...x rugi ok bayo tiket wayang....gelak jek kat dalam wayang...



lepas dah makan wajibla melantak kan....
sampai dah xtau nak makan ape kat sunway pyramid tuh...
mule2 nak makan pasta, tapi x tau nak makan mane..sume macam dah boring jek...
last2 end up makan kat fish manhattan jek senang....


sebab lapo sangat so cik hubby order starter dulu..starter yang dah macam main dish jek aku tengok! ~ tapi die punye creamy sauce tuh memang sodap la shingge menjilat jari =)


ok saye order fish n chips~ my old time pebret!


cik hubby macam biase la kan x boleh lari ngan nasik nye tuh =P
cik hubby order baked fish with rice....


lepas dah kenyang nak buat ape???
jalan2 la eksesais buang lemak2 tuh pulak...tawaf round2 sunway pyramid tuh...
lastly cik hubby berjaye memujuk dan menggoda daku untuk tuka hpn lame tuh....
so end up i finally grab my new baby boo =)

No comments: