Monday, October 4, 2010

dinner at bubba gump sunway pyramid


malam nih tibe2 cik hubby ajak makan luar..err tapi memang selalu jek makan luar heee (nampak sangat bini die rajin masak kan hihi).... ok kepade sape2 yang suke makan seafood especially udang memang kat sini ler antare tempat yang best untuk makan....located kat depan enterance sunway pyramid....



macam biaser la kene snap picture model iklan x bebayar ~ cik hubby

suke makan kat sini sebab restaurant die lain daripada yang lain sikit...best untuk melepak bersame kawan2.....
if nak order makanan, just make sure u owlss pusing kan red board ke depan macam picture kat bawah nih ...then nanti waiter die pun datang amik order u owlsss...


inside view....



nih pulak my drinks ~ blueberry shake with yougurt kot name die, x ingat la tapi macam ala2 lassi drinks...sodap =)


cik hubby pulak order lemonade...


di sebabkan dah kenyang so order shrimp + crab jela....but sedap =)
ampun eh name betul die siyes lupe...


cik hubby plak order garlic cheese shrimp with rice


conclusion: sedap + sedap + sedap + sedap! =)

3 comments:

cerita-gadis-ini said...

weh harizah..terliur aku....

Cik Puan Fara said...

adoi... ni penderaan jiwaaaaa...
mengidam lame dh nk g sini tp tak terpergi2 lg :(

Mrs. ieza said...

nana~ hihi memang saje nak bagi ko lapo balik =P
cik puan fara ~ ahahahaha sile kidnap hubby anda bawak gi makan bubba gump cepat2! hihi