Tuesday, October 26, 2010

info kedai borong for kids goodies bag



gud morning u owlllss =)
lately saye dapat 2 emel from 2 dearie b2b regarding to the kedai borong at kg. medan...
actually macik saye yang rekemen kan kedai nih b'coz hargenye agak murah compare to mydin (if nak beli secara borong)... so untuk gula2+chocolates+lollipops for kids goodies bag during my wedding reception, saye shopping kat sini jek....boleh refer balik my previous entry banyak lagi barang2 lain yang di jual dekat sini...

for me, saye borong choclate+gula2+ lollypos+ summi(jelly)...ade banyak lagi junk foods kat kedai nih yang amat murah dan sesuai untuk di jadi kan bahan2 goodies bag for kids...memang berbaloi2~ saye x dapat sesen pun eee jadik tukang iklan nih =P juz helping others b2b...
entry yg lepas tuh x berape complete sangat info nye...so saye update balik that entry with the complete info regarding to the kedai borong for your reference k dear =)

alamat kedai borong nih:

K.L Warehouse direct-selling (M) Sdn Bhd
No. 2 & 4, Jalan MJ/3, Medan Maju Jaya, Off Jalan Klang Lama
46000 Petaling Jaya, Selangor


ok yang nih gamba depan kedai borong tu...kedai nih at corner shop lot..kedai paling tepi..memang kedai nih xade sign board name kedai...


this is picture kat dalam kedai....sorry memang x banyak gamba b'coz busy pilih barang2 =P


ok nih pulak lollypops yang saye beli untuk kanak2 ribena....mura jek harge nye...



gula kapas nih pun agak mura jugak...boleh di masuk kan dalam goodies bag kan...



ok, untuk memudah kan kerja para b2b, saye attach kan sekali map (google jek) ke kedai borong tuh...& lebih memmudah kan keje, klik link untuk dapatkan travel direction dari tempat anda ke kedai borong tuh....~just isi your address dekat box from tuh.....


orait, so hopefully this entry can help b2b out there...
anyway thanks to zara & syida syakirin for reading my blog...
hope this info can help both of u =)
all d best + gud luck on your big day dear!




3 comments:

iedayah said...

dear..kt situ ad jual belon air x

Mrs. ieza said...

dayah~ ee alamak sorie dear,i x sure la pulak barang2 lain... yang perasan hari tuh makanan jek

syaa jamal said...

Salam,
tq untuk posting ni.
Sy dok cari supplier gula2 kapas 20sen tu.

Agak-agak sekarang ni bukak lagi tak ea tempat ni?

macam nak beli gula-gula kapas tu untuk majlis kawen saya. mesti best imbau kenangan 90an. hihih.