Friday, October 1, 2010

lunch ~ melantak pizza

boss saye half day hari nih!!! so wajib buat party kat opis la kan hihi =P
xdela so boley la lepak2 tengok2 blog orang lain petang nih....memang siyesss xde mood nak koje petang nih...dari isnin sampai semalam packed with meetings! so nih kire qada' balik time2 berharge membace blog =)

ok lunch tadi kua jap ngan eja....macik tuh dah bising ajak kua makan sebab lame giler x jumpe.... so tadi die banjer dominos pizza....ntah macik tuh craving sangat nak makan dessert kat dominos...ngidam ke haper ntah....pastu order macam makan 5 6 orang kan padahal datang berdua jek....malu aku orang lalu lalang kat tepi cermin tengok atas meja banyak gile makanan....



nih si eja yang order pizza bbq...aku kureng sikit pizza bbq nih...


but this one is my pebret....chiken top secret sauce ape ke ntah name die haihhh..
tapi kalo gi dominos memang wajib order nih jela...sodap!


nih pulak cheese onion ring...


and lastly dessert banana kaya pizza yg sedap... haa makan puas2 eee macik eja....



buruk kan perangai kitorang??? hihi end up tapau jek bawak balik opis...mangse nye cik hubby lan kan...padan muke....

~ tengah berangan baring2 nap atas katil time kenyang2 nih konfem beshhh heeeee....

No comments: