Thursday, October 28, 2010

makan bubur nasi @ seksyen 11 shah alam






hari nih saye amat malas nak keje rajin2! sebab today is FRIDAY!
and hari nih half day jek sebab nak terus balik melaka....
malam nih 2 orang kazen ku akan menikah...(adik bradik)
pastu hari isnin cuti pulak kan.....
so harus la aku jadik lagi malas kan kekekeke =P

orait2...nak cite semalam makan bubur nasi yang best kat seksyen 11...
bukan stakat bubur nasik jek..ade variety of lauk2 untuk bubur yang boleh dipilih....

ok nih picture bubur nasi + lobak asin....


semalam x tau nak lauk ape..so main belasah jek sebab banyak benau lauknyee..
saye order cendawan masak taucu...


and wajibla kene yang pedas2 sikit kan...
so saye order pulak ikan masin berlada....



conclusion: sedap + best + berbaloi2!! =)
selamat berhari minggu....jumpe next week weeeehuuuuuuu!!!
akan datang lagik kalau saye malas masak dinner ahahahaha =)



5 comments:

CaDLyNN said...

seksyen 11? project? hehe
lame tak pekene abc jagung mcm dulu2..haha
ramai2 pakai jersi beratur ikut fav no masing2..

Puan D0T said...

dekat nite circle ya??

Mrs. ieza said...

mazlynn~ a ahler kat skola lame tcintan hihi...port kite gi rambo ramai2 dulu kekeke =P

puan dot~ hmm alamak x sure la pulak name kedai nye ape ahahahaha =P tapi kedai makan paling hujung skali kat deret kedai2 tuh....

iedayah said...

adoi..tetibe rasa lapar lak bl tgk cendawan yg mengghairahkan 2

Mrs. ieza said...

cik dayah~ memang saje nak bagi air liur mleleh hihi =P