Sunday, October 17, 2010

melantak @ pastamania with bff

gud morning dear =)
pagi isnin memang semua orang malas nak keje kan??? err ke aku sowang jek yang malas nih..
so di sebabkan mood keje xsampai lagik, so baik hupdet blog dulu kang nanti barula feeling rajin buat keje tuh datang naturally =P

ok. last weekend my bff~ KKS (kawan karib selamanye) turun k.L, so wajibla hangout together-gether kan...tapi xleh nak lame2 la sebab jiran sebelah rumah kawen so nak kene tolong2 ape2 yang patut...so just kluar makan2 + shopping2 jek..

perut dah lapar sampai pukul 4 pun xmakan lunch lagik eh...so xtau dah ape nak makan kat jusco bukit tinggi nih...kitorang try la makan kat tempat baru plak...macam best la kan bile tengok pastamania....


so makan western food la kitorang...memang aku suke la kan heee...
price die agak ok la jugak sebab xde mahal pun...tengok gamba kat menu sume macam sedap...tapi rase??? kite layan picture dulu k...

the starter~ mushroom soup + ice lemon tea
tapi soup die punyela cair + x ade rase cream pun....


i order carbonara ~ dalam menu macam sedap giler...tapi bile makan adeiii carbonara kat pizza hut lagi sodap kot....


eka pulak order bolognese ~ rase agak okla sikit...sebab yang nih jek yang ade rase...


chep pulak order baked pasta...baked tapi kuah banjir la plak, cheese macam sikit sangat jek... i makan 1 suap jek pastu dah stop xmo lagi...


banyak2 yang kitorang order, pizza nih la yang paling ok..nasib baik sedap..kalau x memang kene sumpah jadik mentadak mentadu la tukang masak die tau...


chep from tg. malim


eka from j.b



sumpah nih first & last la kitorang makan kat situ....kalau tau baik makan kat kfc jek lagi konyang tau =(

2 comments:

farahfatihah said...

dear, bukan kamu je yg malas keje ari isnin...saya pun sama!!! uwaaa ngantuk nyer!!!

Mrs. ieza said...

ahahhaha ade geng rupenye hihi =)
tapi kan i nih sampai ke tengahari nih pun malas lagi tau, tunggu time lunch jek nih kekekeke =P