Sunday, October 17, 2010

wedding abu&fauzani @ taman medan


lagi hupdet pasal kawen.....lepas jek attend wedding izrul&eja kat kelana jaya, kami pun rushing pulak ke taman medan for abu&pau wedding reception.... nasib baik hujan dah reda....

sampai2 jek meja2 semua dah kemas eh..tinggal meja beradab pengantin jek....
baru pukul 4 tapi semua dah kemas2...so datang2 jek pengantin plak yang sambut kitorang kekekke =P nihla yang untung kalau datang wedding orang lambat2 sikit~ dapat layanan vip dari pengantin ok hihi =)


us with abu & pau...


cik peranten


with alan + ayen ~ tukang sambut+tukang parking+tukang tunjuk jalan kami hahahha =P


pose xde modal cik hubby


gamba kat pelamin wajibla amik kan heee =)


wedding theme~ merah hitam...


door gift from pengantin


tadaaaa...dah masuk kali yang ke 4 dapat cawan nih hihi =)


to abu + pau ~ congrates!! abu sile jangan buli cik pau secare berlebihan ok.... makan banyak2 sikit kasik gemok! korang nih slim sangat la ahahahha~ ayat jeles aku yang gemok! =P

4 comments:

iedayah said...

skrg mmg zaman vantage kn dear..suweet..ala2 english style gitu

Mrs. ieza said...

hihi a ah la dayah, skang nih mane2 wedding ade jek ala2 english theme....paling koman pun paper bag mesti nak ala2 english gak kan

iedayah said...

tau xpe dear..mest ad selit ckit2..suweet

mier@merr said...

wah...merah itam....
ai memang jeles tul la kat u oll...
nak tinggalkn langkawi syg la pulak kan..