Sunday, October 17, 2010

wedding izrul&eja @ dewan seri delima, kompleks sukan pkns

last wekend memang agak bz skit....macam2 aktiviti la pulok..lagi2 musim orang kawen... musim ke?? dulu time cuti sekolah jek belambak orang kawen..tapi skang nih tiap2 minggu ade jek wedding....

izrul nih actually jiran sebelah rumah...so kene la tolong2 kan..kate pun jiran...mase my wedding dulu pun mak gdid (name manje si izrul hehe) ade datang tolong2 kitorang...
hari sabtu kami just prepare bunge rampai kat rumah gdid...
n malam nye kami ramai2 packing doorgift kat dewan...



caterer tengah prepare meja2 makan...


nak start aktiviti packing doorgift...


so esoknye (semalam) la wedding reception mereka...
sampai lambat sikit sebab hujan...sampai jek2 pengantin tengah makan beradab....
sowie picture x clear sangat la...hpn bb nih punye gamba camera kureng sikitla....


nih pulak abang gdid & amy(adik gdid)


nih their pelamin...banyak kan lampu2 die...


inside the hall


the walkaway

ade abc tau...sedap babes sampai cik hubby amik 2 kali ok hee..


peranten with cik hubby + my dad...


tengah2 amik gamba, tibe2 nampak macam sorang blogger~ elya..macam familiar jek kan...nak tegur takut salah orang plak...so tanye la kat pengantin, yang tuh elya ke? memang konfem betul!so malu2 la tekedek2 datang kat elya...hihi dapat gak jumpe elya face to face...
before nih just kat dalam blog jek....anyway nice meeting u dear =)



ok x boleh nak lame2 sangat sebab ade another wedding lagi to attend...
so gerak awal sikit with cik hubby.....before tuh snap japs kat picture perantin dengan due2 tangan penuh berkat dari family pengantin....


nih la die door gift untuk tetamu yang datang...
macam biasela dari mane lagi kalau tak restu rezeki


nih pulak berkat from family pengantin...


anyway congrates to gdid n her wife~ eja...
smoge berbahgie sampai ke anak cucu eee =)



3 comments:

Anonymous said...

Salam. My family has booked the same dewan for my bro's wedding. Am curious...did your friend use carpet to cover the floor? Because tak nampak pulak line badminton court and nampak floor mcm colour turquoise pulak. Appreciate it if you can forward my qstn to your friend. Tks

Anonymous said...

Assalamu'alaikum..
saye nak tanye skit..macam mane nak book dewan ni utk majlis akad ngn sanding ye? da search tapi website atau email tak diberi..
mintak tunjuk ajar..
tq
^_^

- syazana

Anonymous said...

Assalamu'alaikum..
saye nak tanye skit..macam mane nak book dewan ni utk majlis akad ngn sanding ye? da search tapi website atau email tak diberi..
mintak tunjuk ajar..
tq
^_^

- syazana