Saturday, November 6, 2010

blogging at 3 a.m???

dah pukul 3 a.m eh skang....
tapi aku still tak tido2 lagi...apehal??
kene kuarintin 2 hari kat umah eh this wekend! orang lain happy bercuti deepavali la bagai... aku?? ade bende nak kene setelkan before raye haji nih =(

nak tak nak terpaksela stay up sampai pagi2 bute nih...buat pe??
tengah setelkan draft thesis master ku =(
tuhla dulu malas lagi nak buat sikit2...nih lecturer dah suruh submit baru nak terhegeh2 buat kan...padan la muke sendirik!

so nak tak nak berjage la sorang2 tengah2 malam bute nih...nasib baik cik hubby tolong temankan kat bawah nih..kalau stay up kat atas bilik kat katil memang selamat la kan thesis aku nih ahahahha =P

so hopefully dapatla siap before raye haji nih....nih la part yang paling x best ~ full time working + part time study.....weekdays dah sah2 la busy ngan keje kat opis....nak harapkan wekend yang ciput nih jekla....so sile jadik rajin2 sikit eh cik ieza oiii....

hihi tapi skang nih tengah boring2... sakit mate tengok screen laptop lame sangat...so take 5 minute break kejap sambil snap satu gambo....ahahahahaha tengok tuh siannnn cik hubby kene dera teman bini die kekekeke =P konfem lenguh badan kene tido kat sofa hihi
~ plz ignore my mess- baru nampak sikit bukti kesungguhan daku study hihi




sudah sudahhhhh...sile sambung balik keje sendirik! time istirehat 5 minit dah abiss.....
chaiyuk2 aja2 fighti!!

5 comments:

harzharun said...

bestnya study untuk master...mesti mood dia lain kan...sbb ada hubby tukang teman..hehe

Mrs. ieza said...

best kalau rajin, tapi saye nih amat malas skang hihi =P tuhla pasal dulu kat u study sorang2, skang nih dah kawen hubby temankan eee best2 hihi =)

CaDLyNN said...

bestla smbg master..woo..jeles..
arie..smoga katil tak memanggil2 ko ye..
siapkan thesis tu cepat :)

Puan D0T said...

wa...rajen nye...dh kawen bljr lg..hihihi
bgus2

Mrs. ieza said...

mazlyn~ sebab tuhla aku kene study kat hall bawah..kalo study kat katil atas kat bilik memang selamat la aku ahahahah =P
puan dot~ ahahahah mule2 ingat tlebey rajen sebab tuh smbg study, nih dah kawen automatik jadik malas la pulak hihi