Saturday, November 13, 2010

happy birthday ayah!!! =)


tadi kami beramai2 celebrate befday ayah yang dah belated hihi...8 nov sebenarnye befday ayah...tapi sebab ayah balik kampung so delay la celebrate befday nye....semalam dah pakat ngan mak, suruh mak ngan ayah balik gak shah alam...kalau x sure sok baru diorang balik umah.... pakat gak ngan adik + mak uda + mak busu suruh join sekali kasik meriah gitu hihi...
kek yg comey lotey kat atas tuh my sister yang beli kat baskin robbin....sedap giler ok kek eskrem die...memang x cukup kalau aku sorang yg makan hihi =P



menu utama ~ aku beli pizza jek sonang hehe (pemalass nak masak hihi)
beli terus 6 kotak large pizza dominos....lagi suke dominos dari pizza hut sebab lagi sedap....

pastu mak uda bawak ayam percik + ayam madu from ayamas....
mak pulak masak bihum goreng...
mak busu bawak desert....
banyak pulak makanan malam nih...gemuks la aku haishhhhh...


cheese cake yg mak uda bawak.....hihi sodap tapi gemuksss alahai =(



ayah yang tengah malu2 kambing nak potong kek hehe =P
rilek la yah, tua2 tapi bergaye kekekeke


nih la die hasil dari makanan yang berlambak2 tuh...semua terbungkang kekenyangan termasukla aku ahahahahaha =P konfem gemokssss hihi

2 comments:

zielalala... said...

ooh sama la kt..i pn suka sgt dominos..msti nk double decker..huhu..

Mrs. ieza said...

hihi kiter memang byk bnde same la ziela!