Saturday, November 13, 2010

medical screening at pantai medical centre



last week me & cik hubby ade medical check up kat pantai medical medical centre....
saje2 jek gatai nak wat screening test....ala free jek pun company bayor...so rugi la kalau x pakai kan?? heeee...so azam lepas kawen nih nak buat medical check up every 2 years eh....

but bende yg paling x best~ time aku nak pegi check up jek kat sane mesti pagi tuh aku period!! eee geram sangat ok! sebab dah 2 kali kene camni....asal nak gi check up yg first time tuh jek tibe2 period pun datang....so cancel appointment yg first....pastu nak gi second time nih pun boleh period lagi eh haishhhh...skang nih memang hormon aku dah x betul ler pas kawen nih.... sampai 2 kali sbulan datang period...x tau nak expect bile nak period sebab suke suki jek die nak datang biler2...=(

so xpasal2 cik hubby sorang jela yg chek up dulu...me?? lepas raye haji nanti la...tapi kalau period jugakkan time tuh nanti memang nak kene la kan grrrrrrr stressss



time nih kat waiting lounge tengah tunggu nurse panggil....macam2 gak die test eh suspen la plak..but yg best nye untuk women die akan buat paps smear test....
tapi part yg paling cuak are while waiting for the test result....sape x cuak kan???
the test result akan kami tau next week..



upah untuk tunggu cik hubby buat chek up??? eskrem baskin robbin + choc browniess yg sedap bangat so yummy till last drop!!! nak lagii......

No comments: