Friday, November 5, 2010

movie marathon Megamind & Takers @ pyramid


gud morningg peeeppppsss =)
sronok kan cuti 3 hari wekend nih?? hihi i loiikeeee...
plan asal cuti 3 hari nih adelah untuk menghabiskan writting thesis proposal sebab nak submit raye haji nih...tapi sampai skang nih batang hidung huruf pun x nampak tau!
malas giler kan??? pastu cik hubby ajak gi tengok wayang la plak..memang saje jek sabotaj bini kan??? hihi....

orait semalam kami marathon 2 wayang kat pyramid...memang suke la kan sebab lame dah x tengok wayang...so first kami tengok - megamind 3D...memang besh! kelako la binatang biru kepala besar tuh hihi...so berbaloi2 memang kene tengok ok!


pas abis jek kami terus sambung tengok takers pulak, cik hubby la nih ajak sebab cerite action2 kan...tengok preview macam best....bile dah tengok movie nye agak kureng skit la plot cerita die...agak kureng sikit....maybe kene improve lagi sebab plot x berape detail..cewahhhhh macam pengkritik pilem! ahahahahah tapi kalau nak tengok baik tunggu die kuar free kat tv jek kot hihi...

tak sabar nak tunggu narnia + harry potter!!! =)

No comments: