Saturday, November 13, 2010

movie time ~ unstoppable



semalam kami hangout bersame ma ~ membe opis...dulu rajin gak keluar lepak2 hang out same2 but lately sume busy..so dah lame giler x melepak bersame.....
so semalam kami tengok wayang together gether....
tengok citer unstoppable... cerite pasal sebuah keretapi yang lost control & bergerak sendiri without ade driver disebabkan kecuaian engineer yang handle keretapi tuh....
so cerita nih pasal hero yg due orang kat atas picture tuh yang bertungkus lumus nak selamatkan keretapi tuh dari membahayakan orang ramai.....

so far cerite die ok la...suspen jek dari mule sampai habis.....tapi nak kate best sangat pun xdela jugak....hihi just best sebab cerite nih lain dari yang lain, cerite pasal keretapi...slalu asik cerite pasal orang jek kan....



makan subway dulu before tengok wayang....asal gamba tinggal wrapper jek??? sebab lapo yang amat sampai lupe nak snap gamba before makan! ahahahahahaah buruk prangai kann=P

2 comments:

Iena said...

hye awk...
utm jugak erk? course aper?

Mrs. ieza said...

hi cik iena =)
a ah same ngan cik iena la plak utm hihi...
dulu kos mechanical, budak fkm yg nakal hihi =P
dulu cik iena kos ape??