Tuesday, December 21, 2010

2 days training + 9 days to go before 2011



skang nih tengah training kat kota permai golg & country club dari semalam....
bestt sangat training 2 hari sebab x payah nak masuk opis pening2 buat keje.....
tapi time training aku gi updet blog kan, memang la bagus sangat hihi...
xdela sbenanye tengah boring nih.....tengah pikir pasal nak bercuti next week....
sebab tadi sronok tengok budak2 mandi kat swimming pool....beshnyeeeee...
baru terpikir lame dah x brendam dalam pool nih haishhhh..kene bercuti gak nih hiihi...

minggu depan nak cuti!!!!!nak pegi berendam kat laut + swimming pool puas sambil release stress keje....
lagi 9 hari before 2011.......azam tahun lepas dah abis settle ke? aku?? ade gak bende yang x setel2 lagi tahun nih.....
so kene carry foward tahun depan la eh ahahahahhaha ~ ayat common every year!
happy new year every one.....make sure azam korang sume setel tahun nih k....

2 comments:

Zul Helmi said...

pening ke keje opis tu?hahaha

Mrs. ieza said...

cessss under estimate aku nampak hu3...
pning la keje banyak..org malas jek x pning sebab xade keje....navy pning ke???ahahahah