Tuesday, December 7, 2010

Dinner @ O'Brians empire gallery


minggu lepas adelah minggu yang sangat mengemokkan!
sebab tiap2 malam dinner free kat luar....abisla sesi diet kami laki bini hihi....
so memang akan ade sesi entry makan sampai muntah la selepas ini eh =P

malam first~ hari isnin kami makan kat O'Brians empire gallery...
kunon nak makan sihat la sebab makan sandwich..tapi kalau dah dengan daging cheese la bagai gemok tetap gemok akak oii hihi....





variety of sandwich fillers.....



yg nih opismet ku yg order a.k.a mangse tukang belanja kami makan hihi....
tapi name x hingat sebab lame sangat peram entry nih ampunnn...



yang nih pulak faizal yang order ~ tripledecker yang sedap!



nih pulak my chiken sandwich yang sedap juge!



drinks....




trime kasehhh cik penunggu gua ~ akma....coz sudi jadi mangse belanje hihi






berfoye2 ngan rakan2 opis tapi x lupe bekal untuk cik husben tau! sweet x??? kekekkeke
p/s~ husben x mau ikut sebab nak bersenam kat gym.....poyo jek kan?? hihi



kesimpulan nye:: sanwich2 nye semua sedap+sedap+sedap belaka & harge berpatutan!


2 comments:

CaDLyNN said...

baru pas makan lunch kat subway...sandwich mmg sedap~ tapi cepat lapa balik..hehe

Mrs. ieza said...

subway pun sedap aku suke! kat giant 13 ade plak bukak baru nye branch..aku memang saje jek post entry pasal makan nak bagi ko lapor sebab aku pun tengah lapor nih eheheheh