Tuesday, December 7, 2010

dinner @ tony roma's sunway pyramid



kalau orang lain lalu lalang meja mesti ingat bagus betul aku nih rajin khusyuk jek buat keje...
padahal tangan tengah duk sibuk menaip menghupdet blog hik hik hik...
sorri eh petang nih saye malas!! sebab kejem sume dah di setel kan boleh la aku lengang kangkung mak minah jap ehehehe =)

ok sambung lagi entry pasal makan free...hari selase kami dinner di tony romas sunway pyramid pulak...tempat nih pemes dengan ribs & steak nye yg sedap....



start dengan starter dulu..roti with garlic spread..mase nih makan cover2 lagi control makan slow2 sebab nak cover memang lapor giler!...bile la main dish nih nak sampai daaa...



starter lagik, onion rings+ potato skin + bbq chiken...sedap jugak...


starter lagik, fried musgroom....memang sodap la kan....
dah x srupe starter dah nih kami melahap punyela banyak sebab lapor hihi...



ok this is my combo dinner~ ribs + prawns+ mashed potato yg sedap...



yg nih pulak cik hubby punye plate~ ribs + baked potato



and lastly the dessert......chocolate ape ntah?? ampunnn lupe pulak name die...
tapi memang sumpah sedap giler ok! wajib order kalau gi tony romas....
combination of vanilla ice creams & moist chocolate cake yang sedap giler!



conclusion nye:: tony romas food ~ sedap + lazat + menjilat jari! =)



1 comment:

cerita-gadis-ini said...

ni menjilat jari betol ni..aku suke yg last sekali..nyum3....