Tuesday, December 7, 2010

kene pakse ikut cik hubby gi jamming

Align Center


hu3 tengok tittle entry macam kene dera kan??? hihi xdela..... hari tu cik husben ade jamming session lepas kami abis dinner...selalu nye saye memang x ikut cik husben pegi jamming dengan membe2 nye....tapi disebabkan haritu kitorang ade dinner kat luar & cik husben terlambat nak pegi jamming...so nak tak nak terpakse la ikut cik husben gi jamming.....

first time tengok cik husben jamming dengan membe2 nye....ingat kan boring la duduk tercegat kat jamming studio tuh, rupernye best gak tengok diorang prektis jamming...hihi tuhla dulu jual mahal x mo ikut =P



yang atas nih membe2 cik husben....diorang nih tengah prektis untuk performance family day proton nanti...



cik husben as a drummer...first time tengok cik husben main drum hihi









saye plak duduk kat tepi jekla tengok diorang layan jamming....tapi best gak layan lagu2 yang dioran main....so gud luck guyzzz family day nanti!

2 comments:

CaDLyNN said...

wah2...drummer tu..ko blaja la gak main drum tu arie

Mrs. ieza said...

ahahaha aku juz belajo ketuk periuk kat dapo jek sudaa hihi