Saturday, December 25, 2010

Kuala Lumpur International Motor Show 2010 ~ KLIMS 2010



ini adelah entry super duper terperam ok!
di sebabkan kebizian melanda lately....banyak keje la skang nih...skang nih nak membace2 blog bloggers lain pun x sempat......

entry nih pasal KLIMS 2010 at pwtc K.L....
event nih hanye ade 4 tahun skali jek...so memang wajib datang la kan tengok2....
lagi pun kali nih saye + cik hubby kene jage booths....
so dapatla masuk free hihi =)

ok on first day saye just jage sorang jek...sebab cik hubby x involve aktiviti2 luar opis...
so that day saye jage booths proton innovation cars...
kereta2 nih sume adelah dari pemenang2 innovation competition...dari sebuah kereta biase diorang modify jadikan kereta futuristik yang hanye menggunakan green technology (ngv,hybrid,electric car)....

memang hari sabtu tuh punyela ramai giler orang..bersesak2 orang masuk...
enterance fee untuk adult = RM20.00



wajibla amik gamba dulu kan before masuk keje hihi...

ok mule berkerja....banyak betul soklan2 cepumas dari orang2 yang datang.....
artis2 pun ade tau...best la jugak eh...

lepas abis keje, bole lah jalan2 tengok2 booth2 yang lain....
depan kitorg ade booth from Chevrolet.....die punye model kete mak aihhhh seksi abis ok! tengokla gamba bawah nih...abis menggeleng pak haji kalau tengok hihi...
memang penuh la booths diorang nih dengan kaum LELAKI...ish2 =P










aku rase model paling sopan pun kat proton jela kot...tutup la skit...yela kate company malaysia kan...adat orang melayu kena la jage kan......thumbs up untuk dato' md =)


nih la hasil nye setelah sehari menjage booths....
penat yang amat..seb baik ade kerusi massage free kat sane...so boleh la release kan muscle2 yang lenguh2 tuh...


second day pulak, turn saye + cik hubby jage booth...kali nih kami jage engine booth pulak...
yang nih baru la betul2 keje kami...untung gak eh husband n wife satu opis...snang bos nak suruh dua2 pergi skali jage booth hihi....

ramai gakla yang datang tanye soklan2 cepumas + pop kuiz pasal enjin....ade gak yang datang tanye macam nak buat test kat aku jek...knape?? x percaye eh orang perempuan zaman skarang pun dah boleh tau + buat engine ok...x baik la orang2 LELAKI yang under estimate kemampuan org PEREMPUAN tau....heiii ini zaman moden, semua perempuan skang nih dah power2 ok...semua engineering field, political field,firm, business field pun dah ramai orang perempuan involve.....

cik hubby tengah melayan soklan2 orang yang datang melihat2 engine...


lepas abis shift keje kami jalan2 jap bawak cik hubby round2 pulak....


mmmm so sexy on the back =)



setelah 8 jam jage booths baru la terase lenguh urat2 kaki nih bediri lame2..dahla dengan orang ramai yang bersesak2 dalam tuh...really enjoying our moments there....
tapi hall yang paling last agak boring ok! sile improve next time eh...
jumpe lagi 4 tahun!!!

3 comments:

Zul Helmi said...

Pasal poton xde model baru?apasal model proton xde yg seksi2?apsal ko xjadi model proton?apsal kete idaman aku Chevy Camaro ada kat KLIMS?apsal KLIMS wat event 4 tahun skali?apsal video kawin ko kat atas ko suke wat muke comel?apsal aku xde dlm video ko?hahahaha..last, bila nk follow blog aku?

Mrs. ieza said...

1) kan baru kuar inspira tuh..pastu tahun dpn ade lagi model cun nak kua..aku ckp pun bukan nye ko nak beli kete nasional =P
2) model proton sume x seksi sebab company nasional malaysia,so kene jage adat & ciri2 ketimuran...
3)aku mmg xlayak jadi model eh harap maklum..
4)sebab ko sbenanye nak usha model kete chevy tuh bukan kete pn sbenanye..
5) yg tuh ko kene tanye managemnet die sbb aku xdapat gaji pun kalo cite kat ko
6) sebab aku mmg comel semula jadik harap maklum~ko jeles kannnnn

byk btul eh soklan pop kuiz ko

Zul Helmi said...

haha..ko mmg comel, cuma kurng comel skit dr aku...