Thursday, December 23, 2010




last week saye + cik hubby pegi menonton cite TRON kat sunway pyramid....
ingat x cite nih mase zaman kite kecik2 dulu?? dulu cerite pasal ade mamat nih yang masuk dalam sistem komputer....mase tuh memang paling gempak la kot sebab x pernah di pikir dek orang citer canggih2 camnih kan.....

so before tengok dah start terbayang cerite TRON nih sure gempak la kot macam zaman dulu2....so far bile dah tengok best la jugak cerite nye...BUT kurang impact sikit....tapi so far best la jugak cerite nih....sebab memang lain dari yang lain...kisah pasal manusia yang dapat jumpe & masuk dalam sistem grid perisian komputer..memang bijak tahap gaban la manusia tuh kan sampai macam x logik langsung bijak nye hihi....

next movie??? banyak lagi movie nak kene marathon nih hihi...

tapi before makan kenela isi perut dulu kan....
singgah lpak jap kat krispy kreme dulu makan new york cheese + choc donut....sedap beb!
gemok la aku laki bini camni hihi....

2 comments:

CaDLyNN said...

krispy kreme punye donut mmg terbaik...sedap!

Mrs. ieza said...

memang sodap + gemok!! ahahahahha