Thursday, December 23, 2010

Macarons @ the whisk empire gallery




dah lame giler x amik cuti, so last friday amik cuti sehari nak register master sem 3...
ingat kan lame la register ruper nye x sampai stengah hari pun....
pastu trus la mlepak kat empire gallery sebab petang tu ade facial appointment kat sane...

disebabkan x tahu ape nak buat (dah puas merayau tawaf satu empire gallery) aku pun mlepak carik makanan...boleh la duduk lame2 sikit kan ehehehhehe....
melepak jap kat o'brians makan sandwich sambil nak tunggu pukul 6 petang.....
sedap gakla standard sanwich die nih..aku amik chiken ham + corn jek.....


dah boring x tau nak buat ape survey2 la blog orang lain2....tengah2 bace blog tuh, tibe2 ade bace pasal macarons sedap kat empire gallery....haa dah memang ade kat sane so wajibla terjah & try kan heee....

memang ramai gak puji kemain makanan kat sini...so lagi la excited nak try....
the whisk nih dekat ground floor empire gallery, dekat jek dengan Jaya groceries tuh...



so masuk2 jek terus cari macarons.... alahai cumeyynyeee la macarons die...
ade banyak perisa kat situ...so korang boleh pilih ikut tekak masing2 eee


sbijik macarons harge nye RM 2...kalau nak mura beli banyak2 skit eh...



size die memang comel giler..skali ngappp masuk mulut jek trus abis...
rase die?? sedap sebab manis...disebab kan dah kenyang mlantak sandwich tadi so beli 2 bijik jela macarons..nanti kalau sedap bole datang lagi....


try gak red velvet cake die...sebab dalam blog orang tadi tuh die cakap kek nih sedap gile punye! 1 slice hargenye RM11.50....agak mahal gak kot...
rase??? hmmm biase je kot hihi... x ape lepas nih nak try carrot cake die sebab hari tuh nampak macam sedap


so kepade sape2 yang sibuk mencari @ mengidam macarons boleh la cari kat the Whisk empire gallery subang.....~ sile beli banyak sikit sebab kalau beli sikit x puas nak makan =P

No comments: