Saturday, December 25, 2010

movie marathon ~ narnia + Gulliver's travel






hi peepss....
smalam daku + hubby marathon movie lagi....sebab banyak sangat movie best2 skang nih....
so smalam kami mnonton kat port biase ~ sunwat pyramid....
movie start pukul 9.45 malam, tapi pukul 10.30 baru sampai kat wayang eh....
punyela jam teruk kat sunway tuh!!! sakit betul hati eeeeee...
sebab ramai la pulak nak celebrate krismas kat club2 sunway pyramid tuh....
memang dah menjerit2 geram dalam kete smalam hihi....
seb baik orang kat luar kete x dengar =P


ok mule2 kami tengok narnia dulu....tapi lambat dah tau2 masuk jek dah tengah2 cerite....
so far memang best...ade watak baru plak dalam narnia kali nih~ cousin diorang join skali pengembaraan diorg...tapi still x faham knape susan(kakak die) xade dalam crite tuh~ disebabkan miss cerite yang mule2 akibat lambat masuk!! stressss...

lepas abis jek kami terus sambung tengok cerite gulliver's travels...


tengok kat iklan macam best jek kan...so memang la kene tengok....
dulu memang minat gile kat cerite school of rocks...so ingatkan cerite baru mamat nih konfem lagi klaka n best la kot....tapi bile tengok ermmmmmm macam kureng jek la...maybe cerite nih agak ringan sikit la cerita die....mule2 klaka gak, tapi lame2 mmm biase jek...so far cerite nih biasee jek kot..better tunggu kuar kat tv jek nanti hu3.....

No comments: