Thursday, December 9, 2010

movie marathon @ alamanda putrajaya


disebabkan dah lame x tengok movie~ x adela lame sangat pun hihi...tapi punyela banyak movie yang best2 bulan nih x sempat2 kami nak pegi tengok...busy benor...
so terpakse la marathon movie....
lepas jek balik dari marathon wedding siang tadi...kami pun singgah la kat alamanda shopping mall..dengan harapan x adela ramai orang nak tengok wayang...senang sikit nak beli tiket...
kalau nak tengok kat sunway pyramid memang wajibla habis jek kan tiket tuh...

first kami tengok rapunzel....memang best & kelakar...hihi sorry eh cik husben sebab kene pakse dengan bini die tengok movie kartun...ngengenge tapi best kan?? hihi...


memang citer die klaka n best..so x rugi tengok even kene pakse cik husben eh ahahahah...
pastu kami terus sambung tengok movie harry potter~ the deathly hallows...
best jugak dari movie yang lepas...banyak part suspen dalam nih..yelah maybe sebab hero2 die dah besau kot so kasik cerite mencabar skit.....



ok lepas nih x sabar plak nak tengok kung fu panda 2 & narnia...wahhhh sangat banyak movie nak kene tengok nih....

7 comments:

CaDLyNN said...

yup! harry potter n rapunzel best!
nak tgk narnia this week~ jomsss

Puan D0T said...

dua2 cite tu best.. mlm ni tgk aku x bodoh..
esok tgk narnia.. =)

Mrs. ieza said...

Mazlyn + puan Dot ~ alaaaaa nak tengok narnia gak la camni!! hihi =P

Zul Helmi said...

aku xtau pun makcik ada blog...ni dh menblog sejak azali ni..hahaha~

Mrs. ieza said...

hihi aku memang lahir2 dah membelog ler!
bagus sbenanye membelog nih...sebab nanti bile aku bukak balik blog aku, bace balik sume crite2 aku yg lame2 especially mase preparation nak kawen memang sangat best tau....baru la ade life memorable values bile ko bace time dah tue2 nanti...

nadia said...

dear mrs ieza tuan tanah satria kelabu,
nadia ade request baeeekk punya ni..
boleh x bt entry cite time ieza g krabi dlu?
boleh la.. boleh la.. pelis..... =)
duit kt dgn duit dier mane lagi mhl?
kat sane smpai airport ade kereta pick up? stay hotel mane? berapa rm habis utk sepanjang duk sane?
mak aii... bnyk nye soklan... sabar ye..
hehhehehe

Mrs. ieza said...

hi cik nadia,

pehh memang excited nih nak pegi krabi hihi...
saye memang dah lame ade tulis pasal honeymoon kat krabi tuh sebab dulu ade membe saye yang nak guidance pasal krabi...ade 4 entry pasal krabi, so awak juz klik jek kat label2 entry kat belah kanan blog saye ~ juz klik kat i lurve vacations tuh...

xpun nih link die~ http://satriakelabu.blogspot.com/search/label/i%20lurve%20vacations

hope nih dapat membantu cik nadia eee...eee krabi sangat best! macam nak pegi lagi jek nih hihi