Tuesday, December 7, 2010

proton family day 2010 @ stadium shah alam


selamat tengahari peeps =)

disebabkan bos gi meeting + keje2 lain telah berjaye di setelkan, make saye ade mase untuk hupdet blog!....ok nak hupdet sebab musabab kebizian yg sebelum nih...
busy sebab involve dalam organizing family day activities jek hihi...~ poyo giler kan??
eh tapi siyes bz + keje2 kat opis + keje2 bibik kat umah sendiri =P




nih pose mase tengah prektis family day event kat stadium shah alam...with ina

family day kami hari sabtu....tapi punyela penuh umat manusia warga proton kat stadium tuh.... punyela ramai staff proton nih rupernye....abis sesak kat dalam tuh...seb baik a.j.k so snang la skit xpayah nak bersesak2.... pagi2 lagu cik hubby dah bsing2 sebab kami terlambat pegi stadium....sebenanye cik hubby tuh tengah cuak sebab takut nak perform japgi depan orang ramai hu3...



muke cuak cik hubby....



group cik hubby tengah perform...



yang nih pulak joey B.P.R(bumiputra rockers) sumpah aku pun xkenal mamat nih rockers nih sape....tapi lepas die dah nyanyi lagu hits die baru aku prasan oooohhh lagu lame nih rupernye hihi...sori beb gua zaman dulu2 kecik lagi xsempat nak layan rock kapak hihi =P




amik gambo ngan farah fauzana hihi....mase nih tengah discuss script fafau....best gak fafau nih jadik host! memang spontan n kelakau...





see ramai kan umat manusia??......memang teramat la penat tapi best!....
tahun depan sile buat kat tempat yang ade ekon boleh x boss??? hihi.....


No comments: