Saturday, December 25, 2010

teh tarik place + gelato fruity @ empire gallery

entry pasal makan2 lagik...
banyak betul makan kan??? mane la x gemok kami laki bini hihi....
last week kami ke bentong pahang sebab opismet kawen...
tapi x ade pic orang kawen pun hihi....lupe nak snap gamba la....

ok lepas sampai subang jek kami tringin plak nak lpak2 minum dulu..
cik husben penat drive kot...
so kami singgah kat empire gallery.....
sebab xtau nak makan ape, so kami masuk jekla mane2 kedai yang nampak...
kali nih kami try makan kat Teh tarik place...
ramai gak kat dalam nih...


kalau tengok kedai nih punye design memang macam kedai yang x siap buat....
batu bate & x bercat....maybe memang design die nak nampak macam old skool kedai teh tarik kat msia kot hihi..memang stylo laaa + save cost hahahhaa..xpayah nak susah2 design + cat cantik2 macam kedai2 lain....meja & kerusi pun pakai kayu yang biase2 aje..memang sempoi hihi..

ok kami order mee goreng mamak & mee rebus...
mee goreng mamak die memang power! sedap betul....




kalau tamak haloba memang makan x cukup2 kan hihi...
singgah sat beli air krim kat Gelato Fruitty....
sebab terliur tengok eskrem die yang sodap2 tuh...mleleh air liur hihi



haa tengok2 ais krim die.....best kan??? pning aku nak pilih nak flavor mane..sume sedap!


last2 amik forerro roche + snickers....mak aihhh sodap ehhhh...sampai licin bekas tuh kami makan....lepas nih nak kene datang lagi beli flavour lain plak...siyes sedap!

2 comments:

CaDLyNN said...

woit..makan je keje ko..jelesss weyh...

Mrs. ieza said...

ahahahah memang pebret aku makan2 nih kekekek