Thursday, December 23, 2010

wedding hajar @ branang + bkelah @ sg. tekala

hi peepsss...selamat hari natal!
nak story skit pasal wedding my ex schoolmates ~ hajar @ branang slangor....
punyela jauh kan hihi...xpe la sebab membe kami redah jugak even jauh2 hihi...
tapi xsempat nak snap banyak2 gamba as usual sebab kami sampai pun dah lambat....

anyway congrates hajar & hubby....


sempat gak jumpe membe2 skola lame ~ norey & pijot....
lame giler x jumpe si norey nih...rase nye since form 5 dulu kot....lame giler.....




pastu kami singgah kat air terjun sungai tekala....
cik hubby kate alang2 dah sampi jauh2 nih singgahla kejap kot amik2 angin....
nak masuk iar terjun nih ade enterance fee ~ RM1.00 jek....


rmai gak hari tu yang datang mandi mande....cuti skolah kot...so ramai la family yang datang berkelah mandi mande kat sane....


kami pun mlepak2 la ngadap air terjun sambil makan2...ecececece kire macam berkelah la gak kan hihi....nak mandi malas la plak sebab leceh nak tukar2 baju...so tengok orang lain mandi jeklaaa hihi....


beshnyeee kan tengok orang mandi air terjun...last mandi air terjun pun ntah bile ntah..rase time skolah dulu kot ahahahhah lame giler ok!
nak kene ajak cik hubby mandi air terjun la camni.....

No comments: