Monday, January 3, 2011

eppy befday cik husben!

eppy befday cik husben!!!!!
2 january aritu sbenanye befday die....tapi tetap nak kene hupdet dlm blog sebab first time sambut befday husben kan =)

sbenanye xtau nak celebrate camne...patutnye nak celebrate kat tioman tapi plan x jadik la plak gara2 laut bergelora kat mersing tuh haa..abis sume ferry x bergerak pung! stressss aku haish...
xpela so kami sambut jek kat K.L tercintan....ciann cik husben....

dah xtau nak gi mane so ajak cik husben jalan2 kat ikea jek....
sbenanye dah plan ngan kawan2 cik husben nak celebrate befday die malam tuh kat marche the curve....nasib baik diorang sume pun ok..so meriah la sikit sambut ramai2 kan.....
so nak bikin suprise la kat cik husben kunon2 nak celebrate bedue jek, padahal dah pakat panggil kawan2 die skali malam tuh celebrate skali....so tpakse la blakon kat cik husben kunonnye nak jalan2 kat ikea ehehehe...





off course la melantak dulu kat ikea kan.....see, banyak kan kitorang melahap??? hihi
pastu jalan2 sat berangan tengok2 perabot kat ikea....



then dah lepas mgrib tuh kami ke marche...slalunye memang dulu2 kami celebrate befday kat marche...tapi tuh mase bcinte dulu2 la....mase nih cik husben xtau lagi yang kawan2 die pn on the way nak celebrate skali malam tuh...

tadi dah mlantak kat ikea kan??? tapi sebab memang dah nafsu makan tahap dewa2 tpakse la order lagi kan...hihi sile jangan ikut teladan yang sangat x bagus nih eh...
saye makan Rosti & lamb sausage.... sedappp kambeng die shingge menjilat jari =)
rosti tuh adelah kentang yang dipotong2 pastu dimasak macam dalam gambo kat bawah nih...


yang nih pulak roasted chiken crepe....sedap jugak....
sume la sodap =)

yang nih air root beer ~ eh betul ke aku eja nih?? alaa macam root beer kat A&W tuh....
tapi yang nih lagi sedap la sebab die lagi mahal hihi...

ok mase nih sume kawan2 cik husben dah sampai....pastu suruh staff marche tuh nyanyi ramai2 bawak kek...punyela kuat diorang nyanyi.....thanks la korang memang best =)







anyway thanks to emma + kemm + kett + azmi yg sudi join kitorg celebrate skali befday cik husben even last minute invitation! .....sweeet sangat korang2 nih....
n lastly happy befday cik husben!!! muahhhhhhhh luv u so much bucuk!! =)

5 comments:

CaDLyNN said...

happy belated bday utk en.suami arie ni :)

melantak je keje ko kan..haha

asna cute said...

bestnya! pakat ngan kawan2 husbd hehe. happening habis! ;D

Mrs. ieza said...

mazlyn~ hihi mekaseyyyyy + melantak itu aktiviti wajib ok ahahahhaah =P
cik asna kiut miut ~ thanks hihi suprise last minit hehehehe

Jari Berbicara said...

tak mau ajak kan...klau tak dah ada skali dlm list yg menyelebrate.

Mrs. ieza said...

eheheheh alaaa korang bdue kan bz ngalahkan menteri beso hihi....xpe2 nanti kte buat event kat mcD eh~ port rasmi! ahahahahah