Tuesday, January 18, 2011

for my beloved hubby

dari pukul 3am x boleh nak tido..memang still terikut2 lagi time malaysia....abis la meeting sok konfem ngantuk.....so visit blog bloggers lain and terjumpe lagu najwa latif nih...thanks to nana

best gak ost by najwa latif nih...
suare die memang best....brape juta kali dah replay lagu nih...memang sedap~ ke sebab tengah windu cik hubby?


dedicated untuk cik husben yang ade kat japan....
almost 2 weeks x jumpe....
miss u so much =(



5 comments:

cerita-gadis-ini said...

tau xpe..lagu carta hati sgt best..ntah berape ribu kali aku replay2 ni..(ayat nk hyperbola je)keh2..

ieza said...

hahahah aku mcm knal jek ayat tuh hihi..aah memang sedap sebab suare minha nih sedap

Jari Berbicara said...

alolololo...siannye dia lama tak jumpa hubby ye...sabor la ye...x lama dah tu...

CaDLyNN said...

ala siannye arie windu hubby dia..sabar ye :)

ieza said...

huhuhu mekaseyyy korang =)