Friday, January 21, 2011

last meeting at brighton


gud morning peepss ~ uk time baru pukul 6 pagi skang..
at last semalam last day meeting at brighton...
sumpah dah nak muntah meeting dari hari selase lepas...
so wekend nih boleh rileks skejap before sambung balik meeting next week at norwich...

ok pagi2 before pergi office wajibla breakfast dulu dekat bawah hotel...
makan ape?? jom nengok...

1~ grilled haddock....aku makan stengah jek sebab muak..memang tekak x mat salleh sangat hu3


2~ toast + baked beans + egg...yang nih aku makan licin hihi


3~ hot cakes + pastry + fruits... yang nih pun licin aku belasah hihi... nih la bfast aku pagi2 kat sini.....


pastu dalam kul 8.30 kami ke office....yang paling best kat sini is xade jam pagi2...memang heaven...kalo nak melantak breakfast puas2 pun xape sebab konfem x lambat sampai office....


nih my project team mase last meeting kat brighton...last day ade amy from HR (yang pakai tudung ujung skali tuh) datang join us.....ade la gak geng pompuan nak shopping2 wekend nih hihi...yela kalau x selalu nye mesti aku seketul jek perempuan dalam group nih....


yeayyyy wekend nak pergi shopping kat london!!! huuyehhhhhhhh ~ abisla duit aku ahahahaha


No comments: