Friday, January 21, 2011

last night at brighton



malam last kat brighton kami jalan2 kat area brighton..... brighton city nih memang betul2 tepi laut...so memang la amat cantik...but sayang sebab kami x sempat nak jalan2 mase time siang...
sebab sekarang nih musim winter, so pukul 5 petang dah gelap macam malam...balik office pun pukul 6...so memang x ade mase la nak berfoye2 amik2 gambo kan heee....

so last night kami tabah kan hati mengharung angin laut yang sejuk gile tuh (2 celcius!) sebab nak amik gambo gak kat tepi laut...sumpah sejuk gile sampai ke tulang!



tapi petang tuh lepas balik office kami singgah asda jap ( hari tuh meeting abis cepat so boleh la dapat berjalan2 time siang yang terang benderang) kami singgah asda kejap beli barang2 sikit....
asda nih kire supermarket ala2 'giant' la kat malaysia...memang murah2 barang2 kat sini...


bile dah masuk asda, si amy (my colleague from HR) gile meroyan tengok baju2 budak yang murah2...xpasal2 kene teman die shopping beli baju baby hihi.....


me??? giler meroyan tengok makanan ahahahhaa....


lepas tuh biler perut dah lapor kami singgah ke Turkish restaurant kat city centre...
nasib baik terjumpe kedai halal...so xpayah la nak makan ikan lagi..muak betul hari2 makan ikan jek....sejuk2 memang wajibla minum panas kan ~ heaven hot chocolate


amy order chiken kebab...memang sodap tapi punyela banyak...kalau tau kami share due orang jek...memang perut orang arab nih besar betul ehehheh....


aku pulak order shawarma lamb kebab...sumpah sedap! tapi banyak yang amat...last2 abis pung..


jemput makan u owllllsss hihi =)


2 comments:

cerita-gadis-ini said...

kamu xshopping bj baby ke?

ieza said...

alamak soklan cepumas nih kekekke... tunggu nanti bile ade rezki baru boleh shopping eheheheh